Hou je van plannen en neem je graag initiatief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou: die van Planner Transport en Grondverzetmaterieel. In het leukste team van Nederland. Wat zeggen we?  Van de wereld.

 

Bekijk de vacature

Je bent resultaatgericht, hebt aantoonbaar leidinggevende kwaliteiten én een sterke technische achtergrond. Herken jij je daarin? Dan zijn wij op zoek naar jou! Nu maar hopen dat jij op zoek bent naar een hele mooie baan bij een heel mooi bedrijf. 

CHAUFFEUR LAADKRAANAUTO MET HAAKARM/MACHINIST

JE WILT AFWISSELEND EN ZELFSTANDIG WERKEN IN TEAMVERBAND?

Dan ben je bij Van Zandwijk aan het goede adres. Wij zijn op zoek naar een chauffeur voor de 37 t/m autolaadkraan met haakarm. Je gaat deel uitmaken van een horizontaal gestuurde boorploeg.

Samen met je teamgenoten zorg je ervoor dat de boring zo goed mogelijk verloopt. Je bedient tevens de mobiele graafmachine die bij iedere boring meegaat. Waar nodig assisteer je de boorploeg bij de werkzaamheden. Na het werk verplaats jij de complete boorset naar een nieuwe locatie.

Natuurlijk ben je in het bezit van een rijbewijs met chauffeursdiploma voor vrachtwagen en aanhanger. En je hebt een VCA of VCA VOL. Als je een TCVT hijscertificaat voor autolaadkraan bezit is dat mooi meegenomen. Anders moet je wel bereid zijn om dat te gaan halen. Het werk is afwisselend, evenals de locatie. Het kan overal in Nederland zijn maar ook in het buitenland. Je zult dus soms in de kost moeten gaan. Jij hebt daar geen enkel probleem mee. Met een 9-5 mentaliteit ga je het niet redden.

 

Spreekt dit je aan? Vind je het aantrekkelijk om in een kleine, vaste ploeg afwisselend en zelfstandig te werken? Dan nodigen wij je uit zo snel mogelijk te reageren.

 

Bel Hans van Zandwijk

0418 581265
SHOVELMACHINIST GRONDREINIGING

Onze afdeling grondreiniging is vooral actief in het buitenland. Daar werkt een enthousiast team nauw samen. Als je over ervaring en diploma’s beschikt ben je van harte welkom. Maar ook hier geldt: bij Van Zandwijk kun je eventueel ook diploma’s behalen.

 

Bel Hans van Zandwijk

0418 581265
GRONDWERKERS VOOR DIVERSE ACTIVITEITEN

Meestal werk je samen met onze kraan. Een rijbewijs en een diploma hebben onze voorkeur, maar het is altijd mogelijk die bij ons te halen. Het werk is zeer verschillend en afwisselend.

 

Misschien heb je al wat ervaring, het belangrijkste is dat je bereid bent om echt aan te pakken.

 

Bel Hans van Zandwijk

0418 581265
grondverzet_verhuur-hybride
MACHINISTEN

BEN JIJ EEN MACHINIST? LAAT HET ONS WETEN.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en/of ervaren machinisten. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan of wil je werken bij een bedrijf waar veel mogelijkheden zijn?

 

Bel Hans van Zandwijk op 0418 581265