Van Zandwijk BV
Een unieke combinatie
van mensen en machines

Wij denken mee, bieden oplossingen
en staan altijd voor u klaar.

DE KRACHT VAN

VAN ZANDWIJK BV

Wij zijn op de allereerste plaats een perfect ingespeelde combinatie van mensen en machines. Dat is al meer dan 50 jaar de kracht van Van Zandwijk. Vakmensen op elk gebied. Al het materiaal altijd in uitstekende conditie. Wij streven ernaar een unieke oplossing te vinden voor elk project. Met een meer dan tevreden klant als resultaat.

EEN ECHT EN

HECHT TEAM

Ons aantal medewerkers, inclusief inhuur, bedraagt ruim 50 mensen. Professionals. Van Zandwijk is een erkend leerbedrijf voor opleidingen van diverse functies in de GWW-sector. De meeste nieuwe medewerkers worden aangenomen via een traject van gecombineerd leren en werken. Dat schept een innige band tussen bedrijf en mensen. Samen vormen wij dan ook een echt en hecht team. 

Van Zandwijk BV komt altijd met oplossingen waar ik mee verder kan. Ze doen nooit zomaar wat en willen altijd het beste resultaat. Jan van Noord | BB Builders
Van Zandwijk B.V. bestaat al meer dan 50 jaar. Wij zijn gestart als grondverzetbedrijf en leveren nu een ruim assortiment voorzieningen voor grond-, weg- en waterbouw met machines van 800 kg tot 50 ton.
Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.
VAN ZANDWIJK
DAN KOMT HET GOED

 

Als het over grondverzet gaat
hebben wij alles te bieden.

Machines, apparatuur en het wagenpark zijn  bij Van Zandwijk altijd in perfecte conditie. Onderhoud gebeurt volledig in eigen beheer.

Wij staan voor elk soort transport voor u klaar. Op ad-hoc basis maar ook op projectmatig gebied.

 

Voor geen enkel object, hoe groot, zwaar of afwijkend ook, gaan wij uit de weg. Van Zandwijk vindt altijd een oplossing . In Nederland of daarbuiten.