Grondverzet?
Wij verhuren bijna alles.
Met of zonder machinist.

De beste (hybride) machines en de beste mensen
staan altijd voor u klaar.

VAN ZANDWIJK

GRONDVERZET

EN VERHUUR

Bij Van Zandwijk kunt  u alle denkbare machines bemand en onbemand huren voor grond-, weg- en waterbouw. Onze eigen machinisten zijn gecertificeerd en hebben een brede ervaring. 

 

Wij adviseren u en samen met u bekijken wij welke machines en welk materieel u nodig hebt voor uw project. Van Zandwijk verhuurt alles wat u nodig heeft, zoals rijplaten, draglineschotten, kunststof rijplaten, containerbakken, aggregaten, enz. 

 

Bel ons voor meer informatie.

VAN ZANDWIJK

AANNEMERIJ

U kunt ons ook inschakelen als onder-aannemer voor kleine en middelgrote projecten. Onze opdrachtgevers kunnen altijd rekenen op de volledige inzet van een professioneel team. Uitgangspunt is en blijft: nakomen wat we beloven!

 

Bel vandaag nog voor meer informatie.

Een trouwe relatie…

Al heel lang huur ik machines bij Van Zandwijk. Vakbekwame machinisten, duidelijke prijzen en ze denken uitstekend mee.
WAT VERHUREN WIJ ZOAL

KRANEN

 

Te huur met of zonder machinist. Uitvoerders en meewerkende voormannen beschikken over VAC vol. Een aantal machinisten heeft het DLP diploma. U kunt kiezen uit minigravers van 800 kg tot rupskranen van 50 ton. Daarnaast hebben wij ook een ruime keuze in hulpstukken.

SHOVELS

 

Onze shovels zijn bemand en onbemand te huur. U heeft de keuze uit shovels van 4,5 ton tot 30 ton. De shovels zijn voorzien van overdruk. Daarnaast hebben wij een ruime keus in hulpstukken. Natuurlijk adviseren wij u ook graag welke shovel het beste past bij uw project. Neem hierover contact met ons op.

TRACTOREN

 

Van Zandwijk heeft een ruime keus in tractoren met kippers, vacuümtanks, oprij- en aanhangwagens, platwagens en andere hulpstukken. De tractoren hebben een vermogen van 80 tot 180 pk. Zo hebben wij altijd de juiste tractor voor uw project. De tractoren met toebehoren kunnen zowel bemand als onbemand gehuurd worden.

DUMPERS

 

Onze dumpers zijn bemand en onbemand te huur. Natuurlijk adviseren wij u  graag over de inzet van onze dumpers binnen uw project. Neem hierover contact met ons op.

ZEEFINSTALLATIE

 

Voor het zeven van grond, zand en puin kunt u gebruik maken van onze installaties. Wij hebben verschillende zeefinstallaties beschikbaar en kunnen diverse fracties zeven. Wilt u weten welke installatie voor het u het meest geschikt is, neemt u dan contact op met ons.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.
VAN ZANDWIJK
DAN KOMT HET GOED

 

Als het over grondverzet gaat
hebben wij alles te bieden.

Machines, apparatuur en het wagenpark zijn  bij Van Zandwijk altijd in perfecte conditie. Onderhoud gebeurt volledig in eigen beheer.

Wij staan voor elk soort transport voor u klaar. Op ad-hoc basis maar ook op projectmatig gebied.

 

Voor geen enkel object, hoe groot, zwaar of afwijkend ook, gaan wij uit de weg. Van Zandwijk vindt altijd een oplossing . In Nederland of daarbuiten.