Van Zandwijk BV
Een unieke combinatie
van mensen en machines

VACATURES

VACATURE_chaufeur
CHAUFFEUR

Voor onze 85 tm autolaadkraan

Onze afdeling Transport beschikt over een ruim en snel groeiend wagenpark. Daarvoor zoeken wij echte vakmensen met ervaring. 

 

Van Zandwijk is een bedrijf met een hecht en flexibel team. Met een 9 tot 5 mentaliteit red je het bij ons niet. Daarbinnen krijg je alle mogelijkheden om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen.

 

Transport is bij Van Zandwijk een belangrijk onderdeel van het bedrijf geworden.

Deze baan is een unieke kans voor iemand die van aanpakken weet en een echte teamplayer is.

Bel Hans van Zandwijk op 0654 308792

WIJ ZOEKEN EEN MACHINIST

MET GEVOEL VOOR AVONTUUR.

Het gaat hier om een voltijd functie, waarbij ook wisseldiensten mogelijk zijn.  Je verzorgt het laden van de installatie en het wegrijden van de uitkomende producten. Alle ingaande en uitkomende producten houd je nauwkeurig bij d.m.v. een weegsysteem en formulieren.

 

Wanneer er storingen zijn aan de installatie of er is klein onderhoud, dan los je dat snel met je collega’s op. Uiteraard blijft de laadschop bij jou altijd in een goede conditie en eventueel kleine mankementen regel je zelf.

 

Je hebt beslist geen 9 tot 5 mentaliteit en je vindt het een uitdaging geregeld in het buitenland te verblijven. Werken in een klein maar zeer gemotiveerd team spreekt je aan, ook als er in ploegen wordt gewerkt weet je wat je te doen staat.

 

Een van onze mobiele installaties staat momenteel in Noord-Frankrijk. Daarvoor zoeken wij een machinist laadschop.

Eventuele andere installaties in Europa of daarbuiten zijn voor jou ook geen probleem.

 

* Je hebt een rijbewijs B

* Een diploma machinist is een pré, maar we zoeken vooral een goed gemotiveerde

teamplayer  die er helemaal voor wil gaan

* Je bent in het bezit van VCA (of bereid dit te halen)

 

Ben je zzp’er en spreekt deze functie je aan, aarzel dan niet te reageren. Wellicht kunnen we jouw schema prima in het onze passen.

 

Een machinist met gevoel voor avontuur en veel eigen initiatief, daar staat natuurlijk wat tegenover. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en aantrekkelijke vergoedingen.

 

Als dit je wat lijkt, laat dan snel van je horen. En anders weet je misschien wel iemand die belangstelling heeft voor deze uitdagende functie.

Bel of mail Hans van Zandwijk: 0654 308792, info@vanzandwijk.nl

 

MACHINISTEN

BEN JIJ EEN MACHINIST? LAAT HET ONS WETEN.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en/of ervaren machinisten. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan of wil je werken bij een bedrijf waar veel mogelijkheden zijn?

 

Bel Hans van Zandwijk op 0654 308792